Ihastuttavat JUHLAkampaus- ja meikkauspalvelut Espoossa

Yhteystiedot

Olipa kyseessä juhlakampaus, häämeikkaus, rento päiväehostus tai muut juhlat, teen päivästäsi ikimuistoisen. Saman katon alla Espoonlahdessa hoituvat kestävät Simply Natural -hiuspidennykset, hehkuvat värjäykset sekä myös perinteiset hiustenleikkaukset. Kaunein on koko perheen parturi-kampaamo. Otathan yhteyttä puhelimitse 045 2111 505 tai tee ajanvaraus osoitteessa https://varaa.timma.fi/kaunein.

Ota yhteyttä espoolaiseen juhlakampaajaan ja koko perheen parturiin!

Juhlakampaukset ja -meikkaukset häihin ja muihin tärkeisiin tilaisuuksiin

Tarjoan kauneimpia kampauksia, upeita meikkauksia, värjäyksiä, Simply Natural -hiustenpidennyksiä ja -leikkauksia koko perheen parturi-kampaamossa Espoossa. Perinteisten kampaamo- ja parturipalveluiden ohella olen erikoistunut erikoiskampauksiin ja juhlameikkeihin. Palvelen ilolla myös perheen pienimpiä!


Parturi- ja kampaamopalveluni ovat saatavillasi toimipisteessäni Espoonlahdessa, mutta juhla- ja hääkampauksia ja -meikkejä toteutan sopimuksen mukaan myös kotikäyntinä.

Erikoispalveluiden hinnasto:

Juhlakampaus 80 € + matkakustannus 0,70 €/km.
Hääkampaus 120 €, koekampaus 80€  + matkakustannus 0,70 €/km.
Juhlameikki 80 € + matkakustannus 0,70 €/km.

Häämeikki 100 €, koemeikki 80€ + matkakustannus 0,70 €/km.

Ota yhteyttä ja löydetään kauneutesi luonnollisin keinoin!

Luonnonmukaisten Kripa-kosmetiikkatuotteiden virallinen maahantuoja

Viimein on kehitetty kokonaisvaltainen ja hienostunut kosmetiikkasarja, joka yhdistää luonnon raaka-aineet ja korkean suorituskyvyn.

Kripa-kosmetiikkatuotteet on kehitetty puhtaimmista ja toimivimmista luonnon raaka-aineista. Tuotteiden Iuonnollisuusprosentti on jopa 100 %. Perinteinen kosmetiikka voi olla hyväksi kauneudelle, mutta haitallista hyvinvoinnille ja ympäristölle. Kaikki luonnolliset meikit eivät ole myöskään riittävän suorituskykyisiä ja kestäviä, jolloin ehostetta joutuu korjaamaan useamman kerran päivän aikana. Näistä syistä syntyy Kripa: kosmetiikkasarja, joka täyttää kovimmatkin kriteerit sekä pitkäkestoisuudellaan että suorituskyvyllään. Kripan kyvykkäät ja korkeatasoiset tuotteet kunnioittavat ihoasi ja yhteistä ympäristöämme.

Kripa yllättää sinut laadullaan, sillä se takaa 24 tunnin kestävyyden. Luonnosta peräisin olevien raaka-aineidensa ja vaikuttavien tekijöidensä vuoksi Kripa hoitaa ja hellii ihoasi. Kripa-tuotteita ei ole testattu eläimillä, ne eivät sisällä haitallisia yhdisteitä, ja kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti yleisimpien allergisia oireita aiheuttavien raskasmetallien varalta.

Kripa-tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa pigmenttikylläiset peitevärit ja meikkivoiteet, puuterit ja luomivärit, säänkestävät silmä- ja huulimeikkikynät, hoitavat huulipunat ja -kiillot sekä kynsilakat ja kasvosuihkeet.

Lisätietoja Kripan kosmetiikkatuotteista yrityksen kotisivuilla

Katso tästä esimerkkejä tekemistäni kampauksista