Hellivät hius- ja kosmetiikkatuotteet Espoosta

Parturi-kampaamo Kaunein myy ja maahantuo luonnon raaka-aineista valmistetut, hellävaraiset hius- ja kosmetiikkatuotteet Espoossa. Autamme sinua mielellämme valintojen tekemisessä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Luonnonmukaisten Kripa-kosmetiikkatuotteiden virallinen maahantuoja ja tukkuliike

Viimein on kehitetty kokonaisvaltainen ja hienostunut kosmetiikkasarja, joka yhdistää luonnon raaka-aineet ja korkean suorituskyvyn.

 

Kripa-kosmetiikkatuotteet on kehitetty puhtaimmista ja toimivimmista luonnon raaka-aineista. Tuotteiden Iuonnollisuusprosentti on jopa 100 %. Perinteinen kosmetiikka voi olla hyväksi kauneudelle, mutta haitallista hyvinvoinnille ja ympäristölle. Kaikki luonnolliset meikit eivät ole myöskään riittävän suorituskykyisiä ja kestäviä, jolloin ehostetta joutuu korjaamaan useamman kerran päivän aikana. Näistä syistä syntyy Kripa: kosmetiikkasarja, joka täyttää kovimmatkin kriteerit sekä pitkäkestoisuudellaan että suorituskyvyllään. Kripan kyvykkäät ja korkeatasoiset tuotteet kunnioittavat ihoasi ja yhteistä ympäristöämme.

 

Kripa yllättää sinut laadullaan, sillä se takaa 24 tunnin kestävyyden. Luonnosta peräisin olevien raaka-aineidensa ja vaikuttavien tekijöidensä vuoksi Kripa hoitaa ja hellii ihoasi. Kripa-tuotteita ei ole testattu eläimillä, ne eivät sisällä haitallisia yhdisteitä, ja kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti yleisimpien allergisia oireita aiheuttavien raskasmetallien varalta.

 

Kripa-tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa pigmenttikylläiset peitevärit ja meikkivoiteet, puuterit ja luomivärit, säänkestävät silmä- ja huulimeikkikynät, hoitavat huulipunat ja -kiillot sekä kynsilakat ja kasvosuihkeet.

Lisätietoja Kripan kosmetiikkatuotteista yrityksen kotisivuilla

Organethic Pure Care -tuotteet hiuksille

Organethic Pure Care on tuotesarja, johon kuuluu hellävaraisia ja tehokkaita hiusvärejä sekä esimerkiksi shampoita ja hoitoaineita. Tuotteissa on käytetty runsaasti luonnon omia raaka-aineita, jotka hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa. Organethic Pure Care -tuotteet ovat vegaanisia. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai formaldehydejä.

 

Organethic Pure Care -tuotteita käytetään kampaamoissa ympäri maailman. Niiden avulla voimme luoda sinullekin yksilöllisen hoidon hiustesi tarpeiden mukaan.

Lisätietoja Organethic Pure Care -tuotteista